SERVEIS DIGITALS GIRONA

Serveis Additiu Digital

A Additiu Digital oferim tot el que necessitis en serveis digitals a Girona. T'oferim tot el recolzament, desenvolupament, creació de nous projectes o bé optimització dels que ho necessitin.

Desenvolupem pàgines web a mida i botigues online optimitzades per al posicionament Google i amb panells de control autogestionables.

Més informació

Optimització de perfils de xarxes socials, gestió de continguts, creació de campanyes publicitàries a mida i anàlisi de les dades generades.

Més informació

Som una empresa certificada per Google Partners, especialitzada en la creació i gestió de campanyes publicitàries online a Google Adwords.

Més informació

Realitzem l’anàlisi del volum de les dades generades online per tal d’aconseguir, per exemple, millors resultats amb la mateixa inversió.

Més informació

SEO

Optimitzem el posicionament de la teva web per tal d’assolir les primeres posicions i superar la competència en les cerques a Google.

Més informació

Dissenyem, programem i optimitzem Apps mòbils natives per sistemes operatius Android i iOS per qualsevol mena d’empresa i sector.

Més informació