Coneix el nostre equip

Guillem Portada

Guillem Giner

Co Fundador | Programador Web / SEM

Pare, publicista, rosinc i co-fundador d’Additiu Digital.
No necessàriament en aquest ordre.
Vaig estudiar Administració de Sistemes Informàtics a Girona.
No en vaig fer prou i vaig marxar a la Universitat de Barcelona a estudiar Publicitat.
Vaig voler combinar les dues coses i vaig fer un Màster de Creativitat Digital.
Amb tres titulacions sota el braç, ja podia començar a treballar d’això. Visca el panorama laboral d’aquest país!
Després d’un parell de feines a agències barcelonines potents vaig trobar-me fent el camí invers de la meva època d’estudiant.
Vaig tornar a Girona per treballar en una agència creativa on vaig aprendre un munt i vaig acabar a la meva Roses natal per fundar Additiu Digital.
Aquí m’encarrego de la vessant publicitària: campanyes de Google Ads i desenvolupament web. Per això em vaig preparar, és el què m’apassiona i és el què aporta resultats als clients.
Després, ho celebrarem amb una copa de vi.
D.O. Empordà, per suposat.
marc portada

Marc Ricart

Co Fundador | Project Manager

Emprenedor, viatger compulsiu, políglota i co-fundador d’Additiu Digital.
Rosinc, també, sí.
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per vocació. Que passés part de la meva infantesa a la gestoria de la família podria haver influït a l’hora de prendre aquesta decisió.
Vaig créixer veient com ajudaven altres empreses i ràpidament vaig decidir tenir-ne de meves. Amb 19 anys vaig fundar la meva primera SL, he arrencat projectes que han rebut premis a l’emprenedoria i he obert nous mercats a Sudamèrica.
També l’he visitat, és clar. Porto 50 països marcats al passaport. I pujant.
Un dels primers va ser la República Txeca, on vaig viure un any. Qui va ser allà el meu company de pis, va venir al meu casament quasi una desena d’anys després. Diuen que m’agrada envoltar-me de bona gent.
Per això m’encarrego de les relacions personals a Additiu Digital. Les gestions comercials, traduïr a paraules normals les coses tècniques que fa la resta de l’equip i, sobretot, entendre quines són les necessitats dels nostres clients.
Sense entendre les vostres necessitats, no tenim objectius. Sense objectius, ens quedem sense el vi que ha promès en Guillem.
Ariadna portada

Ariadna Esquius

Social Media Manager / Diseny Gràfic

Social Media & Content Manager
Em podeu dir Ari. De fet, tothom em diu Ari. Menys els meus pares.
Com en Guillem, sóc graduada en Publicitat i Relacions Públiques amb una especialització en Events Management pel King’s College de Londres.
M’he acabat dedicant a la vessant més creativa, aprofitant que sempre m’han agradat el disseny gràfic i els detalls. M’endinso en les marques, conec les persones, entenc què voleu comunicar i ho faig realitat a la pantalla.
LauraOk2

Laura Alabau

Project Manager / SEM

Ajudo els nostres clients a aconseguir clients. Practicar tir amb arc m’ajuda a fer diana amb els vostres projectes.
Em vaig llicenciar en Periodisme a la UAB, però els dos màsters els he fet de Marketing. No crec que sigui culpa de ser una ultra-friki d’Instagram.
La meva formació i la passió per la comunicació em van portar a treballar per a dues multinacionals a Barcelona. Anys després, l’esperit aventurer em va portar a Holanda. Vaig estar-hi 5 anys, arrencant de zero i passant a dirigir una de les botigues de roba més importants d’Amsterdam en dos dies (potser dos dies no... és que sóc una mica exagerada). Però no em veia treballant per l’Amancio tota la vida 😉
A Additiu m’encarrego de la comunicació amb els clients i la gestió dels seus projectes. De fer-vos les coses fàcils a vosaltres i, quan puc, als meus companys.
Victor portada

Víctor Giménez

Copywriter

De tant en tant, vinc a xupar WiFi a les oficines d’Additiu Digital.
Després de passar per la universitat a estudiar filosofia i treballar de professor d’anglès, vaig decidir dedicar-me al Marketing Digital. Tot molt normal.
No? Perfecte. Com a mi m’agrada.
A més de robar WiFi i prendre el té (no sugar, some milk), escric els textos que faran que la teva web converteixi més visites en clients. Màgia? No, copywriting. Entenem quines són les necessitats del teu públic, com els pots ajudar i utilitzem les paraules adequades per fer-los saber que tu ets la seva millor opció.

Acompanyem la teva empresa a conquerir el món digital.
Dissenyem la teva estratègia i t’oferim les eines necessàries per aconseguir resultats.
Som una agència de marketing digital de la província de Girona especialitzada en l’acompanyament digital d’empreses veïnes.
Oferim serveis de disseny web, gestió de xarxes socials, publicitat online i unes quantes coses més amb noms ben estranys que t’explicarem amb un cafè. Tu tries.
Ens agrada la proximitat. Volem saber què vols aconseguir. Volem ser socis de la digitalització de la teva empresa. Volem saber els teu nom i cognoms. Perquè nosaltres també en tenim.