fbpx

El marketing digital és un concepte que està molt de moda últimament en el sector empresarial però, realment totes les empreses ho necessiten?

Aquest concepte neix a mitjans dels anys 90, època en què van néixer les primeres botigues online, com per exemple amazon.com, i així, els mitjans digitals van passar a formar part de la vida diària del consumidor. A partir d’aquí, comencem a conèixer el màrketing digital com l’ús d’internet amb l’objectiu de millorar la comercialització d’un producte o servei.

La meva empresa necessita fer marketing digital?

Com hem vist, tots els usuaris i consumidors estan connectats a internet a totes hores des de fa molts anys. Per tant necessitem que la nostra empresa, per petita que sigui, també hi aparegui. Però, a aquestes altures, ja no podem permetre’ns ser-hi i ja està, hem de tenir presència online d’una manera ben estructurada i amb contingut de qualitat per tal de diferenciar-nos dels competidors.

Estratègies per millorar el marketing digital

Si volem que el nostre negoci destaqui de la competència a la xarxa, hem de treballar diferents punts:

Pàgina web (SEO)

Search Engine Optimization, és el procés que es fa servir per a millorar la visibilitat de la web en els buscadors i motors de recerca.

Publicitat Online (SEM)

S’anomena SEM, Search Engine Marketing, als anuncis que s’utilitzen per millorar la visibilitat als buscadors i aparèixer en les primeres posicions. Com per exemple, Google Adwords

Xarxes Socials (Facebook, Instagram, etc.)

Els perfils empresarials a les xarxes socials tenen un paper primordial per entrar a la ment del consumidor d’una forma menys intrusiva.

Publicitat a les Xarxes Socials (Facebook Ads, Instagram Ads)

És important promocionar els continguts que creiem més interessants pels nostres consumidors i arribar a un públic potencial nou.

Blog empresarial

És el lloc idoni on explicar amb punts i comes els productes o serveis que es desitgen destacar. Tanmateix, ajuda a posicionar la teva pàgina al buscador a través del contingut.

Email Marketing (MailChimp)

Important a l’hora de notificar les novetats i ofertes destacades a la cartera de clients. Fer sentir especial al client, és molt important.

Després d’aquesta introducció al Marketing Digital i les seves eines bàsiques, esperem que us hàgim ajudat, i si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres, sense compromís!

Leave a Reply