L’estratègia de Xarxes Socials (Social Media) que s’està portant a terme per Jordi Vila Osteopatia, un dels casos d’èxit d’una empresa petita en creixement continu. L’estratègia online va des de sortejos de diferents índole fins a campanyes de Facebook i Instagram ADs amb publicacions de contingut útil per als usuaris.

Jordi Vila Osteopatia és un centre que ofereix 3 tipus de serveis: Osteopatia visceral, craneal i estructural, naturopatia per reequilibrar possibles mancances bioquímiques i energètiques i sessions de kinesiologia emocional.

 

Per a què serveixen els sortejos i concursos per un estratègia de xarxes socials? Són una eina ràpida i econòmica i, moltes vegades eficaç, d’aconseguir nous seguidors i de constituir una relació d’‘engagement’ amb la comunitat d’usuaris. És una manera de crear interacció i participació activa entre l’usuari i l’empresa. En aquest cas d’èxit, Jordi Vila Osteopatia sempre aconsegueix que un gran número de persones participin als seus sortejos, obtenint uns resultats molt positius.

Les campanyes de Facebook i Instagram ADs s’executen en funció del públic objectiu. Quin públic és el que utilitzarà el teu servei o el qui comprarà el teu producte? A l’hora de segmentar la campanya sempre es té en compte diferents punts característics per definir el perfil d’usuari a qui volem arribar: radi de la zona geogràfica, edat i sexe, interessos socials i intel·lectuals, rangs d’edat, etc. I el pressupost invertit.

Xarxes Socials

És així com a través de les eines estratègiques utilitzades, en menys de 365 dies, s’ha aconseguit sobrepassar els quasi 1400 seguidors a Facebook i els quasi 1000 a Instagram. Actualment, la curva de creixement és positiva i altament significativa (molts likes, cada vegada més, relació molt fidel per part dels usuaris).

Estrategia de xarxes socials

Visita el nostre portfoli complet, on trobaràs més informació sobre les feines que hem fet amb varis clients de diferents sectors. O bé, si ho desitges, posa’t en contacta amb nosaltres aquí!