fbpx
LOADING CLOSE

Blog de Marketing Digital

5 Claus per generar contingut a les Xarxes Socials

Per aconseguir generar contingut a les Xarxes Socials (Social Media) del teu negoci i generin un valor, hi ha un secret: generar continguts únics i creatius. La qualitat dels continguts impactarà directament en la imatge de la nostra marca en l’actualitat i en el futur. Si volem que a la nostra empresa se li atribueixin valors com, per exemple, la proximitat, la innovació o el bon servei al client, els continguts que publiquem ens han d’ajudar a transmetre-ho i, per diferenciar-nos de la resta de competència, ho hem de fer d’una manera original i autèntica.
Per aconseguir-ho, us expliquem les …

Primer pas per crear una botiga online, E-commerce, des de zero

Si estàs llegint aquest post de Blog, és que ja t’ha passat pel cap crear una botiga online algun cop. Segur que no és el primer article que llegeixes i per això anirem directament al gra i t’explicarem 2 tipus de botigues online, i els avantatges que tenen cada una d’elles.Com començo a fer una Botiga Online?

Primer de tot, avui no parlarem de quins sistemes podem fer servir, és a dir, no parlarem de Magentos, Prestashops, WordPress, Woocommerce, etc. Parlarem del pas previ a decidir quin gestor utilitzar.

El primer dubte que hauries de solucionar, per a la creació de …

Què és el marketing digital i per què serveix

El marketing digital és un concepte que està molt de moda últimament en el sector empresarial però, realment totes les empreses ho necessiten?

Aquest concepte neix a mitjans dels anys 90, època en què van néixer les primeres botigues online, com per exemple amazon.com, i així, els mitjans digitals van passar a formar part de la vida diària del consumidor. A partir d’aquí, comencem a conèixer el màrketing digital com l’ús d’internet amb l’objectiu de millorar la comercialització d’un producte o servei.
La meva empresa necessita fer marketing digital?
Com hem vist, tots els usuaris i consumidors estan connectats a internet a …

ALINEAR, el secret més ben guardat de l’èxit empresarial

Quan em pregunten quina és la clau de l’èxit empresarial, la única resposta correcta és que no existeix UNA clau només, n’hi ha moltes (si no, seria molt fàcil). Però de totes les claus que hi ha, una és comuna a totes aquestes empreses: les accions que emprenen estan ALINEADES amb els seus objectius. És a dir, allò que fan va en direcció a allò que volen ser.

Evidentment això implica primer de tot saber ALLÒ QUE VOLS SER, i d’això en parlarem en una altra entrada del blog. Aquí parlem de l’alineament de l’estratègia de marketing digital amb l’estratègia …